Gambar Model Semasa Remaja Dan DewasaPrevious Article
Fenomena Saat Pengebumian Almarhum Ustaz Fadzil NoorNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Saya Dan Erra Masih Tidur Sekatil-Engku Emran

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Berbulan bulan lama’nya selepas gossip rumahtangga mereka timbul, Engku Emran akhirnya membuka mulut memberikan penjelasan dan jawapan kepada para peminat.
Engku Emran sebelum ini di’khabarkan telah berkahwin lain dan sudah tidak tinggal bersama Erra Fazira — selain daripada gossip hubungan mereka semakin goyah.


“Demi Allah, isteri saya hanya Erra Fazira seorang. Kalau betul saya kahwin lagi, mestilah sekarang sudah ada gambar gambar upacara itu dikeluarkan di Internet”
“Saya pernah dengar pasal gosip ini sejak tahun lalu, tetapi saya anggap ia’nya tidak serius dan sebahagian mainan dunia hiburan,” ujar Engku Emran yang di’temui Harian Metro.

Namun ujar Engku Emran lagi, lama kelamaan gossip ini menjadi besar dan beliau merasakan ia’nya sesuatu yang perlu untuk di’jelaskan bahawa segala gossip itu tidak benar.
“Dan untuk pengetahuan semua, saya dan Erra masih tinggal sebumbung dan tidur sekatil,” tambah Engku Emran dalam kenyataan beliau..

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check