Sabah Perlu Dipertahankan Dari Tentera Sulu Dan MNLFPrevious Article
Pengganas Baling Kelapa Sawit Minta AirNext Article
Breaking News
  • Video Sejarah Komando Vat 69 MalaysiaSejarah Komando Vat 69 Malaysia  Rancangan yang di petik dari Astro Channel History , Vat 69 Malaysia Very Able Troopers yang mengiktirafkan Vat 69 ini sebagai pasukan yang terbaik dan di [...]
  • Bapa Dan 4 Anak Kecil 10 Jam Keluar Dari Hutan Lahad DatuBapa Dan 4 Anak Kecil 10 Jam Keluar Dari Hutan Lahad Datu LAHAD DATU: Setelah 11 hari bersembunyi di hutan dengan hampir setiap hari mendengar bunyi tembakan, seorang bapa akhirnya nekad [...]
  • Gambar Anwar Beraksi Dengan Lelaki,Video Akan MenyusulGambar Anwar Beraksi Dengan Lelaki,Video Akan Menyusul Menerusi satu blog yang baru diwujudkan. Blog tu terbitkan artikel pertama pada hari khamis, 14 mac 2013.Artikel itu menceritakan tentang hubungan seks sambil memaparkan [...]

Latest Hot

Sakitnya Pakai Silikon-Umie Aida

Article   2 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Sakitnya Pakai Silikon-Umie Aida

Pelakon Versatil Datin Paduka Umie Aida atau lebih dikenali sebagai Umie Aida memberitahu pengalaman berlakon dibawah araha Khabir Bathia adalah pengalaman baru baginya cuma memakai silikon ketika penggambaran adalah menyakitkan.


“Silikon itu ialah satu benda yang menguji kami sebagai pelakon, ini kerana masa yang diambil selama 2 jam untuk make-up sahaja”.

“Silikon ini tidaklah sampai luka-luka kulit kita tetapi ianya mengambil masa yang agak panjang untuk touch-up semula apabila dia terkopek dan ini amat menyukarkan kami sebagai pelakon”

Namun begitu Umie Aida berasa bertuah kerana akhirnya dapat bekerjasama dengan pengarah kreatif seperti Kabir Bhatia yang sangat membantu dan memahami situasinya sebagai pelakon yang terpaksa memakai silikon sehingga tamat penggambaran.

Dalam filem Sembunyi: Amukan Azazil ini, Umie Aida turut melakonkan watak sebagai Ibu Yani.

Bagi anda peminat-peminat filem seram jangan lupa untuk menyaksikan lakonan terhebat Remy Ishak, Diana Danielle, Datin Paduka Umie Aida, dan Sharnaaz Ahmad pada 28 Mac ini.-RotiKaya

Aishah (Diana Danielle), seorang wanita muda yang hidup semasa zaman pendudukan Jepun di Tanah Malayu, telah bangun di sebuah kampung yang tenang setelah tidak sedarkan diri ketika melarikan diri daripada cengkaman tentera Jepun.

Penduduk kampung telah memberikan perlindungan dan disitulah bermulanya kehidupan baru beliau. Tidak lama setelah menetap disitu, ia telah menjadi semakin jelas bahawa kampung tersebut ada menyembunyikan rahsia yang misteri. Aishah mula dihantui oleh kehadiran seorang gadis muda yang cacat yang tidak ada orang lain melainkan beliau yang boleh melihatnya. Beliau juga mendapati bahawa ada makhluk yang berlegar-legar di dalam hutan di sekitar kampung yang menjadikan para penduduk sebagai mangsa pembunuhan. Makhluk itu ialah Azazil.

Penduduk kampung ada membuat perjanjian keamanan dengan makhluk Azazil tersebut namun serangan kembali menghantui kampung tersebut sejak Aishah mula menetap di situ.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   2 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check