Awek Terlupa Pakai Bra TerbalikPrevious Article
Cara Kentang Goreng McDonalds Dihasilkan TerbongkarNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Nekad Kahwin Lari Kerana Sering Dihalang Keluarga-Siti Fazurina

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Beberapa hari ini, nama Siti Fazurina tiba tiba menjadi sebutan peminat hiburan Malaysia selepas di’khabarkan kahwin lari dan tanpa pengetahuan keluarga sendiri.

Petang tadi, berlangsungnya sidang media khas di Hotel Seri Malaysia Pulau Pinang untuk menjelaskan perkara sebenar yang berlaku di’sebalik tuduhan yang tidak tepat.

Menurut Siti Fazurina, beliau tahu yang dirinya dan pihak suami tidak melakukan apa apa kesalahan dan majlis pernikahan mereka di’jalankan dengan cara yang betul dan sah.

“Saya rasa nama saya tercalar apabila apa yang saya lakukan betul — tetapi ada pihak yang menghentam tindakan saya dan ianya datang dari keluarga saya sendiri,” ujar beliau.

“Saya faham keadaan mereka & tidak akan memperbesarkan isu kahwin lari ini lagi selepas ini — saya kenal siapa ibu saya yang sebenar & dia juga kenal diri saya siapa.”

“Isu dalaman keluarga saya tidak perlulah untuk satu Malaysia tahu — biar kami selesaikan satu per satu & jika ibu saya boleh terima keputusan saya yang ini, semuanya akan pulih.”

Siti Fazurina yang hadir bersama suami, Hykal Zulkifli turut di’temani oleh bapa saudara yang menjadi wali dalam majlis pernikahan selain beberapa ahli keluarga sebelah lelaki.

Ibu Siti Fazurina turut hadir bersama dalam sidang media khas ini bersama adik beradik yang lain tetapi enggan memberikan sebarang kenyataan berhubung isu yang sebenarnya belum selesai ini.

“Kami datang hanya untuk mendengar, biar dia (Siti Fazurina) yang cakap,” ujar salah seorang dari adik beradik aktress yang kini bertudung ini yang enggan identitinya di’ambil media yang hadir.

Siti Fazurina menambah yang beliau nekad untuk berkahwin kali ini kerana sebelum ini pun niat beliau untuk mendirikan rumah tangga sering mendapat tentangan daripada pihak keluarga sendiri.

“Biarlah isu ini menjadi hal peribadi kami & apa apa hentaman dari mana mana pihak selepas ini tidak akan saya jawab kerana tidak mahu memanjangkan cerita,” tambah Siti Fazurina yang beberapa kali di’lihat menitiskan airmata sepanjang sidang media.@rotikaya.com

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check