Padah Onani Merata,Dapat Anak JinPrevious Article
MTV Tika Dari Filem Rock Oo Rimba Bara DilancarkanNext Article
Breaking News
  • Akibat Suami Gay,Masih Dara Selepas 6 Thn KahwinBukti itu diperkukuhkan dengan penemuan diari M dan pengakuan rakannya yang memberitahu M homoseksual sejak di bangku sekolah.“Untuk mencari bukti lebih sahih, saya memasang pita rakaman di dalam kereta dan [...]
  • Budak Dicabul Hampir Jadi Gay Budak Dicabul Hampir Jadi Gay [...]
  • Lenyek Bayi Gilir-Gilir Hingga Mati “Saya berasa pelik dan curiga apabila mereka semua berkurung dalam bilik itu sejak jam 2 pagi (kelmarin) tanpa makan, minum dan tidak buka (pasang) penyaman udara. “Kami semakin hairan apabila suami [...]

Latest Hot

Najwa Latif Tak Mengaku Letak Harga Tinggi

Article   1 Comment
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Setelah digelar sebagai anak derhaka oleh bapa kandungnya sendiri, Najwa Latif kini dihimpit pula dengan kontroversi yang mendakwa dirinya sudah pandai memilih dan meletakkan harga tinggi untuk setiap persembahan yang ingin dilakukannya.
Namun begitu, menurut laporan Kosmo! Online hari ini, Najwa telah menolak dakwaan tersebut dan menyatakan dirinya sanggup membuat persembahan meskipun bayaran diberikan hanya RM500.
“Dakwaan itu tidak benar sama sekali. Saya tidak pernah buat begitu. Saya pun tidak tahu macam mana orang boleh cakap begitu, sebab memang saya tidak pernah buat macam itu.”
“Saya tidak pernah letak sebarang harga setakat ini. Saya bukan jenis macam itu, sesiapa yang hendak jemput saya menyanyi, saya ikut bajet mereka. Kami sedia berunding, bajet RM500 pun saya ambil.”
Dalam pada itu, Najwa turut menyatakan yang dia akan membuat persembahan mengikut bajet yang ditawarkan oleh pihak penganjur dan mana-mana pihak yang ingin menjemputnya boleh berunding terlebih dahulu.
“Sesiapa yang mahu jemput saya, mereka boleh bincang, saya tiada masalah. Saya akan membuat persembahan ikut bajet mereka, jadi tidak timbul isu saya letak harga.”-ohbulan

Comments

Tak Lupa Komen

Article   1 Comment
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check