Gadis Sunti Tak Sempat Dirogol Kerana Ayah TelefonPrevious Article
Juruterbang Speed Air Asia Telinga Penumpang BerdarahNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

MV Terbaru I Love U Najwa Latif Yang Pilu

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
MV Terbaru I Love U Najwa Latif Yang Pilu

MV Terbaru I Love U Najwa Latif Yang Pilu-Tepat jam 9 malam semalam, Najwa Latiff telah melancarkan video klip terbaru berjudul I Love You menerusi laman YouTube rasminya iaitu najwa595.

Menerusi klip video yang dipaparkan, pihak syarikat rakaman NAR Records telah menggunakan khidmat pelakon kacak, Shah Iskandar sebagai watak hero untuk video tersebut, di mana melalui jalan ceritanya, Shah dilihat telah memendam perasaan cinta terhadap teman baiknya sendiri dan perasaan cinta itu telah dibiarkan terkubur begitu sahaja sehinggalah Shah menghembuskan nafasnya yang terakhir.

Penampilan Shah Iskandar sebagai watak utama MV I Love You

Video klip penuh dramatik ini telah mendapat respon positif daripada semua peminat Najwa dan rata-ratanya melahirkan rasa gembira dengan kejayaan penyanyi tersebut dalam menghasilkan MV terbarunya itu.

 

Meskipun video ini baru sahaja dilancarkan beberapa jam yang lalu, akan tetapi sambutan para penonton terhadap video tersebut sudah semakin meningkat sehingga mencapai lebih 300 like.

Dengan terhasilnya video klip ini, Najwa Latiff telah melahirkan rasa syukur yang tidak terhingga dan berharap agar karya terbarunya ini akan dapat diterima oleh semua lapisan penonton.

Assalamualaikum.

Ini adalah muzik video rasmi untuk lagu I Love You yang dimuatkan dalam mini album saya. Dengar dan hayati lirik lagu yang cuba disampaikan menerusi lagu ini. Saya harap anda semua dapat terima lagu dan muzik video ini. Terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan muzik video ini. Selamat menonton :)

Jadi, tunggu apa lagi? Jom layan MV terbaru Najwa berjudul I Love You Dibawah Ni


-OhBulan

 

Lirik Lagu I Love You – Najwa Latif

Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,

Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you ,
You know i’ll always be there for you,

Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu,

Mungkin kita tak bersama di takdirkan,
Tak mengapa asal kau bahagia,

Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if imiss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you..

Lirik Lagu I Love You –Najwa Latif

 

Comments

Tak Lupa Komen

Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check