Bila Awek Melayu Ala Tom Raider (11 Gambar)Previous Article
Sebab Kavita Shidu BertudungNext Article
Breaking News
  • Anwar Saman Muhammad Azri RM100 Juta KUALA LUMPUR - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini memfailkan saman fitnah RM100 juta terhadap pemblog Papa Gomo berhubung penyiaran perkataan dan beberapa keping gambar 'intim' yang mengaitkan [...]
  • Blogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh AnwarBlogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh Anwar Kalau nak DSAI saman GOMO satu persatu sampai ke penhujung nyawa pun tak habis. Terlalu banyak artikel fitnah dalam blog GOMO. Ehh jap, [...]
  • Terkini, Membeli-Belah Di Tesco Hanya Dari RumahSebelum ini, kami pernah berkongsi akan mengenai pihak Tesco Malaysia yang akan membolehkan pengguna membeli-belah pelbagai barangan runcit dan harian mereka terus melalui web. Kini nampaknya perkhidmatan tersebut telah pun [...]

Latest Hot

Lana Nordin Kini Digelar Hantu Kopek Malaysia (11 Gambar)

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

‘Hantu Kopek’, menerusi konteks masyarakat Melayu membawa maksud seorang individu yang mempunyai aset payudara yang besar dan mantap.


Sudah digelar Pamela Anderson Malaysia kerana imej cara dan pembawakan dirinya, kini timbul isu Lana Nordin menerima gelaran ‘hantu kopek’ dalam filem terbaru lakonannya, Pontianak VS Orang Minyak.

Tak melatah, pelakon seksi ini seperti sudah menjangkakan kontroversi yang tercetus ekoran daripada beberapa babak dalam filem itu yang jelas mendedahkan bahagian lurah dadanya.

“Gelaran tu saya ‘take as joke’ dan terpulanglah kepada individu kerana saya mengikut arahan produser dan itu bukan sebagai bahan dieksplotasi oleh mana-mana pihak.”

Katanya, ia terpulang kepada mana-mana individu untuk menerima babak tersebut kerana apa yang dia lakukan adalah atas dasar kerja semata-mata.

Apabila ditanyakan mengenai penerimaan keluarga terhadap pelbagai kontroversi, dia dengan tenang membalas, “Keluarga amat memahami sekiranya tercetusnya kontroversi yang melibatkan filem dan drama lakonan saya, terutamanya ibu saya.”

Selain itu, Lana Nordin bersyukur kerana telah diberikan kesempatan untuk bekerja dengan pelawak terkenal seperti Johan & Nabil yang memegang watak sebagai orang minyak & pontianak.

“Saya nak cuba ambil kesempatan berlakon bersama pelakon lawak untuk mencuba sesuatu yang baru,” ujar Lana Nordin sejurus tamat sidang media filem ini di The Curve, Damansara, lewat malam tadi.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check