Facebook Tambah Lagi Sistem Privasi PenggunaPrevious Article
Kereta Ternipis Di DuniaNext Article
Breaking News
  • Anwar Saman Muhammad Azri RM100 Juta KUALA LUMPUR - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini memfailkan saman fitnah RM100 juta terhadap pemblog Papa Gomo berhubung penyiaran perkataan dan beberapa keping gambar 'intim' yang mengaitkan [...]
  • Blogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh AnwarBlogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh Anwar Kalau nak DSAI saman GOMO satu persatu sampai ke penhujung nyawa pun tak habis. Terlalu banyak artikel fitnah dalam blog GOMO. Ehh jap, [...]
  • Terkini, Membeli-Belah Di Tesco Hanya Dari RumahSebelum ini, kami pernah berkongsi akan mengenai pihak Tesco Malaysia yang akan membolehkan pengguna membeli-belah pelbagai barangan runcit dan harian mereka terus melalui web. Kini nampaknya perkhidmatan tersebut telah pun [...]

Latest Hot

Jawapan Fazurina Isu Kahwin Lari

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Berita hari ini kecoh tentang Fazurina kawin lari tanpa restu keluarga. berikut penjelasan dari pelakon Trilogi Cinta itu.

“Rina tidak melarikan diri atau akan senyap sahaja. Rina akan jelaskan semuanya nanti. Rina minta maaf sebab tidak boleh jelaskan di telefon. Bimbang berlaku salah faham pula nanti. Adalah lebih baik kita berjumpa secara ‘face to face’ untuk bercerita tentang perkara ini,” ujar Siti Fazurina mengulas tentang isu kahwin lari yang dihadapinya ketika ini.

Fazurina dan Hykal Zulkifli kawin lari

Dalam masa yang sama, Fazurina mengakui yang dia dan suami Hykal Zulkifli berasa agak terkejut dengan kontroversi yang menimpa mereka. Jelas pelakon ini, kalau boleh dia tidak mahu memperbesarkan isu ini, namun akur dengan keadaan.
“Kalau boleh Rina tidak mahu memperbesarkan isu ini. Sebab kalau ikutkan, tiada sebarang isu pun. Tapi kalau pihak media menuntut penjelasan daripada Rina dan suami, Rina tidak ada masalah untuk berbuat demikian. Rina akan buat sidang media dalam waktu terdekat untuk jelaskan semuanya. Mungkin dalam bulan ini juga. Rina akan maklumkan kemudian nanti,” ujar Fazurina lagi.

Sementara itu, Fazurina juga sempat memohon maaf kepada pihak media kerana tidak menghantar jemputan bagi menghadiri majlis pernikahannya pada Khamis lalu. Bagaimanapun, Fazurina berjanji akan menjemput pihak media untuk menghadiri majlis resepsi perkahwinannya pada 9 Februari hadapan.

“Lokasi belum boleh dimaklumkan lagi sebab tak tahu hendak buat di mana. Namun yang pasti, Rina akan buat di Pulau Pinang sebab Hykal orang sini dan sanak-saudara Rina juga ramai di sini,” ujar Fazurina yang masih berada di Pulau Pinang.

Bercerita sedikit tentang jejaka pilihannya itu, Fazurina memberitahu Hykal merupakan rakan perniagaanya sebelum ini. Selain itu, Hykal juga terlibat dengan kerja-kerja pembinaan.

“Hykal bukan pengurus Rina, sebaliknya dia adalah rakan perniagaan untuk produksi yang Rina miliki. Selain itu, Hykal juga mempunyai perniagaan dalam kerja-kerja pembinaan,” ujar Rina.

Ketika dihubungi sebentar tadi, suara Fazurina kedengaran gembira walaupun sedang diasak dengan kontroversi. Jelas Fazurina, dia gembira dengan perkahwinannya itu. Buat masa ini mereka belum merancang tentang destinasi bulan madu. Sebaliknya mengambil kesempatan bercuti di Pulau Pinang dengan menziarahi sanak-saudara di sana.source

Ranking: 5

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check