Haiwan Pelik Seperti Ular DitemuiPrevious Article
7 Step Mudah Pakai Tudung BawalNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Gambar Terbaru Rozita Che Wan Ramadhan 2012

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article


Gambar rozita che wan terbaru
 mengenakan gaya turban ini diambil bersempena majlis berbuka puasa anjuran astro. Yang mana tetamu yang hadir ke majlis itu hampir kesemuanya artis. Apa pun, selepas diteliti gambar-gambar ini haruslah diakui yang rozita ialah seorang artis yang pandai mencuri perhatian orang lain dalam berfesyen. 

gambar rozita che wan fesyen turban

Memang cantik dan rasanya rozita berjaya menjadi tumpuan dengan fesyen turban ini pada majlis tersebut. Tapi kalau tanya aku, rasanya mungkin rozita che wan akan kelihatan lebih cantik dan lebih menawan sekiranya turban itu digantikan dengan tudung. Insyaallah satu hari nanti mungkin kita boleh tengok kakak rozi mengenakan tudung pula? Lagi beberapa gambar terbaru beliau dengan fesyen turban : source

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check