Ada Orang Islam Sertai Askar Israel (video)Previous Article
25 Gambar Pelik Buat Anda Tergelak Nak Faham (part1)Next Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Gambar Gedik Lentik Fida Di Anugerah Juara Lagu

Article   4 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Fida dikatakan agak gedik semasa hadir di anugerah juara lagu.Terutama semasa posing depan kamera.Kenapa agaknya yer.Mungkin cara berpakaian bertudung dengan baju menayangkan bentuk tubuh dia kelihatan gedik kot…hermm
Dengarnya, hubungan Fida & Zalif Sidek agak renggang. Dulu elok-elok je diorang berkawan. Masing-masing dah selesa dan mengakui suka berkawan. 
Tapi ada benda yang tak enak didengari dah berlaku. Ada dengar tentang khabarnya ada orang yang tak suka melihat mereka berkawan rapat. 
Fida ada menerima mesej SMS yang memberi amaran supaya tidak berkawan dengan Zalif. Mmm… apa-apa pun yang berlaku, doakan agar hubungan mereka kembali jernih la ya

Comments

Tak Lupa Komen

Article   4 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check