Undang-Undang Negara China Bunuh Bayi KembarPrevious Article
Facebook Kemaskini Aktiviti LogNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Bikers Kental Awie Dan Zizan

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Diiringi deruman motor memenuhi perkarangan tempat letak kereta berhadapan Kuala Lumpur Convention Centre, pelancaran filem ‘Bikers Kental’ oleh Astro Shaw Sdn Bhd agak unik dan kreatif. Berlangsung sempena Kuala Lumpur Bike Week 2012, para pelakon filem tersebut diperkenalkan apabila mereka memasuki ruang legar kawasan dengan menunggang motor.


Buah tangan pertama hasil arahan Helmi Yusof ini mempertaruhkan Awie, Zizan Razak, Bront Palarae, Zul Ariffin, Harun Salim Bachik, Sufian Mohamed dan Amerul Affendi sebagai barisan pelakon utama.

Lebih dikenali sebagai pengarah fotografi, Helmi diberi kepercayaan oleh penerbit untuk mengarah filem berunsur komedi ini. Filem ini agak berlainan kerana menjalani penggambaran dari Kuala Lumpur sehingga ke Krabi, Haatyai dan Sadao, Thailand.

“Walaupun saya masih hijau sebagai pengarah filem namun saya berterima kasih di atas kepercayaan yang diberikan. Saya berkeyakinan untuk mengarah filem ini kerana dunia permotoran begitu serasi dengan jiwa saya,” kata Helmi ketika ditemui di majlis pelancaran filem tersebut.

Helmi menambah yang filem ini mengisarkan kehidupan ‘bikers’ dan diselitkan unsur-unsur komedi dan percintaan. Dua orang pelakon daripada Thailand iaitu Pornwipa Watcharakaroon dan Julangtip Sukkasem turut ditampilkan dalam ‘Bikers Kental’.

Pengurus Besar Astro Shaw, Gayatri Su-Lin Pillai berkata filem yang menelan belanja RM1.7 juta ini turut mendapat kerjasama Naza Motor dimana mereka membenarkan pihak produksi untuk menggunakan beberapa unit motosikal berkuasa tinggi untuk filem ini.

“Filem yang bakal menemui para penonton pada tahun hadapan ini merupakan filem berunsur permotoran pertama yang diterbitkan oleh pihak kami. Kami amat berterima kasih kepada Naza Motor kerana memberikan kerjasama sepanjang proses penggambaran dibuat,” kata Gayatri

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check