Umi Hafilda Takut Majlis Kahwin DiserangPrevious Article
Model Séksi Pakaian Dalam (14 Gambar)Next Article
Breaking News
  • Video Kontroversi Serangan Pyongyang Pada Rumah Putih PYONGYANG - Korea Utara telah menghasilkan sebuah lagi video berunsur provokasi menunjukkan Rumah Putih dan bangunan Kongres di Amerika Syarikat (AS) diserang yang dilihat akan meningkatkan lagi ketegangan antara kedua-dua [...]
  • Lancar Perang Gerila,Arahan Baru KiramLancar Perang Gerila,Arahan Baru KiramKUALA LUMPUR: Jamalul Kiram III yang mengakui dirinya Sultan Sulu telah menarik balik gencatan senjata bagi pihaknya dan mengarahkan pengikutnya di Sabah menjalankan perang gerila keatas [...]
  • Agbimuddin Kiram Sudah Berjoget Di FilipinaAgbimuddin Kiram Sudah Berjoget Di Filipina KUALA LUMPUR - Pihak berkuasa keselamatan negara yakin telah melumpuhkan kumpulan penceroboh pengganas Sulu di Lahad Datu, Sabah, dengan ketua kumpulan itu dipercayai melarikan diri [...]

Latest Hot

Artis Kena Halau Dari Majlis Kerana Beg Jenama Palsu

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
TIDAK serik. Hanya itu yang boleh CAK katakan perihal aktres yang baru-baru ini ditahan dan begnya dirampas kerana menggunakan barang tiruan sewaktu menghadiri majlis dianjurkan butik mewah memasarkan beg jenama sama.
Mengapa CAK kata aktres jelita ini tidak serik kerana sebelum ini dia pernah berdepan masalah sama sehingga begnya dirampas. Dia fikir beg tiruan yang dibeli di kedai gred A yang digayakannya tidak disedari penganjur. Ia menggunakan bahan sama, tetapi dihasilkan kilang yang tidak diiktiraf. 
 
Lebih membuatkan CAK hendak tergelak, artis ini tidak mendapat jemputan daripada butik jenama yang menghasilkan beg wanita terkenal itu berikutan peristiwa sebelum ini. 
Bagaimanapun, mengetahui teman baiknya yang juga pelakon wanita popular mendapat jemputan, dia tergedik-gedik hendak pergi sampai memujuk temannya itu membawanya bersama. 
Apabila ditahan, dia mula berlakon kononnya tidak tahu beg dibawa itu tiruan kerana ia dibeli di butik jenama sama di negara jiran. 
Malu bukan kepalang apabila begnya dirampas di depan orang ramai, apatah lagi semua orang tahu suaminya ahli perniagaan. 
 
Sebelum ini pun dia sering memperaga kepada umum menerusi majalah dan akhbar dia tinggal di rumah mewah, tapi bila perkara begini terjadi, pasti dia kini menjadi bahan cemuhan. 
Harap-harap tindakan dikenakan terhadap aktres ini akan membuatkan dia sedar dan belajar. Hendak berlagak tidak kena gaya tidak akan ke mana.@hmetro

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check