Gambar Siti Dan Johnny Deep Di AustraliaPrevious Article
Ratusan Penyu Dipukul Demi Adat Di IndiaNext Article
Breaking News
  • Papa Gomo Seorang Bekas Banduan Yang Juga Pengundi HantuPapa Gomo Seorang Bekas Banduan Yang Juga Pengundi Hantu PETALING JAYA: Parti Keadilan Rakyat (PKR) menyifatkan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai seorang yang "mesra" dan "peramah" dengan semua orang. Pengarah [...]
  • Pengganas Wanita Kiram Tawan Penduduk LAHAD DATU - Seorang penduduk Kampung Tanjung Batu dekat sini melalui saat genting dan menakutkan selama 28 jam apabila dijadikan tebusan selepas rumahnya ditawan 22 pengganas Sulu termasuk dua wanita [...]
  • Tolong Tukar Pengganas Sulu Kepada Pengganas KiramTolong Tukar Pengganas Sulu Kepada Pengganas Kiram PASIR GUDANG – Persatuan Suluk Bersatu Sabah (PSBS) menggesa kerajaan dan media tempatan menukar panggilan pengganas Sulu kepada pengganas Kiram.Pemangku Presidennya, Faizal Sisar berkata, [...]

Latest Hot

Anzalna Sanggup Jumpa Neelofa Di Mahkamah

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

PELAKON Anzalna Nasir enggan membalas notis tuntutan kepada peguam Noor Neelofa Mohd Noor walaupun tempoh seminggu yang diberi kepada artis itu, berakhir semalam.

Sebaliknya, Anzalna menyerahkan isu kemelut yang dihadapinya kepada Persatuan Seniman Malaysia (SENIMAN) untuk diselesaikan.


Anzalna memberitahu HIP, dia membuat keputusan itu selepas mendapat nasihat SENIMAN yang mahu menemukan mereka termasuk Tasha Shilla bagi menyelesaikan krisis dihadapi di luar mahkamah.
“Kalau Neelofa berkeras nak bawa kes ini ke mahkamah, silakan. Ini kerana saya sudah bersiap sedia dengan bukti. Atas nasihat SENIMAN, saya tidak akan membalas notis diberi.

“SENIMAN mahu membantu menyelesaikan masalah ini. Jadi saya akan serahkan kepada SENIMAN untuk menguruskannya. Malah persatuan itu ada peguamnya sendiri,” katanya.

Walaupun Anzalna melantik peguam mengendalikan kes itu, dia tetap akan menyerahkannya kepada SENIMAN bagi menjernihkan keadaan.

Anzalna berkata, dia belum dimaklumkan tarikh pertemuan atau mesyuarat tertutup antara dirinya, Neelofa dan Tasha Shilla seperti dirancang SENIMAN.

“Apabila tarikh sudah ditentukan, saya akan kemukakan segala bukti yang ada. Saya sudah bersedia cuma dimaklumkan SENIMAN masih belum bertemu dengan Neelofa untuk mendapatkan tarikh sesuai,” katanya.
Sementara itu, Presiden SENIMAN, Zed Zaidi ketika dihubungi berkata, pihaknya belum menentukan tarikh bagi membincangkan isu Neelofa, Anzalna dan Tasha Shilla. 


“Saya belum bertemu Neelofa dan kita masih menunggu laporan Biro Aduan, Pemantauan dan Perundingan SENIMAN. Apabila laporan itu sudah keluar dan tarikh ditentukan, kita akan duduk bersemuka dan berbincang dengan ketiga-tiga mereka,” katanya. 

Semalam, HIP melaporkan, Neelofa akan berbincang dengan peguamnya, Ahmad Hidayat Md Nor untuk mengambil tindakan seterusnya selepas tempoh tujuh hari untuk Anzalna mengemukakan notis balas berakhir.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check