Makin Busuk,Makin Terangsang SeksPrevious Article
Samseng Jalanan Mati Bawah LoriNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Amir Raja Lawak Tak Malu Hidup Sederhana

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

KUALA LUMPUR: Pelawak dan pelakon Amir (Raja Lawak) tidak pernah berasa segan dengan kehidupan sederhana yang dilaluinya kerana menyedari kedudukannya sebagai artis baru yang belum stabil dalam industri hiburan.

Amir atau nama sebenarnya Mohammad Amirullah Azmi, 23, berkata dia tidak perlu bersikap hipokrit atau menyembunyikan taraf kehidupannya yang sebenarnya hanya kerana dia seorang selebriti.

“Saya selesa dengan taraf kehidupan pada hari ini. Selepas tiga tahun bergelar artis banyak perubahan yang dapat saya berikan kepada keluarga di kampung (Kelantan).

“Kini, saya sudah mampu memiliki motosikal sendiri hasil duit lakonan dan tidak malu untuk mengakuinya. Walaupun tidak mewah tetapi saya bersyukur dengan rezeki yang ada,” katanya ketika ditemui mStar Online, baru-baru ini.

Bekas pemenang tempat ketiga program Raja Lawak musim ketiga itu berkata, dia bersyukur dengan perkembangan positif terhadap populariti dirinya kebelakangan ini.

“Pembabitan saya sebagai pengulas program Super Spontan memberikan impak positif pada populariti, di mana orang ramai mula memberikan perhatian dan reaksi terhadap saya di laman-laman sosial.

“Alhamdulillah, saya semakin dikenali dan diterima ramai berbanding ketika awal pembabitan dulu. Ini adalah rezeki saya, kalau tidak gah mana pun asalkan tawaran kerja konsisten, ia sudah satu rahmat bagi,” katanya.

Mengenai perkembangan terbaru, Amir berkata selepas Super Spontan melabuhkan tirainya pada Jumaat lalu, dia akan muncul pula dalam program bual bicara bersama Johan (Raja Lawak) iaitu Acaner Tu Johan tidak lama lagi.

“Saya sedang terlibat dengan penggambaran drama sebanyak 13 episod iaitu Inspektor Ku Sayang di Kota Bharu, Kelantan.

“Selepas ini, saya akan muncul sebagai pengacara sampingan (sidekick) kepada Johan untuk program bual bicaranya berjudul Acaner Tu Johan sebanyak 13 episod di Astro Warna,” katanya.

Pemuda yang terkenal dengan istilah I’m sorry ini bakal muncul dalam beberapa filem termasuk Hantu Air, Hantu Bukit Cina dan Sebelum Subuh pada tahun depan.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check