Iklan Separuh Bogel Yang HaramkanPrevious Article
Bom Israel Aktif,Afdlin Shauki Larikan DiriNext Article
Breaking News
  • Larangan Nurul Izzah Dan PKR Ke Sabah Ditarik BalikLarangan Nurul Izzah Dan PKR Ke Sabah Ditarik Balik-Mula-mula dilarang masuk, sekarang di tarik balik. Mungkin kerana menerima pelbagai kecaman dari orang awam atau akan kalah dalam saman. Alasan untuk [...]
  • Lubang Safwan Anang Dirakam Dalam PenjaraLubang Safwan Anang Dirakam Dalam Penjara-Aku(Safwan Anang) dibawa ke bilik saringan seterusnya. Nah, di sinilah aku betul-betul teruji. Cikgu H (aku hanya sebut huruf depan shj) menyuruh aku duduk betul-betul [...]
  • Video Rombongan Dari Mongolia Minta Keadilan Untuk AltantunyaVideo Rombongan Dari Mongolia Minta Keadilan Untuk Altantunya-Delegasi Mongolia di Sidang Kemuncak Global Wanita di Kuala Lumpur menggesa kerajaan Malaysia memberi jawapan atas kematian misteri wanita warganegara itu, Altantuya Shaariibuu [...]

Latest Hot

Adik Farid Kamil Jawab Isu Pakaian Tentera

Article   7 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Menerusi laporan sebuah blog tempatan, Farid Kamil dikatakan telah melanggar peraturan pemakaian untuk golongan tentera, memandangkan pelakon dan pengarah muda ini telah memakai uniform yang menyerupai ala tentera yang berpangkat tinggi.

Menurut Seksyen 140 Kanun Keseksaan, tindakan yang dilakukan oleh Farid sewaktu majlis resepsinya minggu lalu boleh menyebabkan dirinya dipenjara selama tempoh yang boleh sampai tiga bulan, atau denda yang boleh sampai seribu ringgit, atau dengan kedua-duanya sekali. (Rujuk perenggan ke-11 blog Hazrey)

Dalam pada itu, ketika menghubungi Farid bagi mendapatkan maklum balas daripada pihaknya berhubung isu tersebut, namun panggilan yang diberikan tidak dijawab. Oleh itu, kami telah menghubungi salah seorang ahli keluarga Farid, iaitu Fadzil Zahari berhubung kes tersebut.

Menurut Fadzil, dia sendiri tidak tahu cara pemakaian Farid adalah salah dan tidak tahu bagaimana Farid boleh mendapatkan uniform tentera tersebut.

Oh, maaf saya tak tahu apa-apa dan tak berani nak komen. Saya hanya uruskan majlis resepsi untuk sebelah Farid di Kedah sahaja, jadi untuk majlis resepsi sebelah Diana saya tak tahu apa-apa. Saya pun tak ada info untuk uniform tersebut.
“Rasanya lebih baik tanya hal tersebut kepada Farid sendiri,” komen Fadzil mengenai isu pemakaian tersebut.

ohbulan

Comments

Tak Lupa Komen

Article   7 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check