Najwa Latif Kena Rompak,Ibu Jadi TebusanPrevious Article
Lawak Video Muay Thai Perlawanan Sepak TelurNext Article
Breaking News
  • Akibat Suami Gay,Masih Dara Selepas 6 Thn KahwinBukti itu diperkukuhkan dengan penemuan diari M dan pengakuan rakannya yang memberitahu M homoseksual sejak di bangku sekolah.“Untuk mencari bukti lebih sahih, saya memasang pita rakaman di dalam kereta dan [...]
  • Budak Dicabul Hampir Jadi Gay Budak Dicabul Hampir Jadi Gay [...]
  • Lenyek Bayi Gilir-Gilir Hingga Mati “Saya berasa pelik dan curiga apabila mereka semua berkurung dalam bilik itu sejak jam 2 pagi (kelmarin) tanpa makan, minum dan tidak buka (pasang) penyaman udara. “Kami semakin hairan apabila suami [...]

Latest Hot

Abby Dibatalkan Jadi Duta Kerana Sertai Pakatan Rakyat

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Sejak menyertai pembangkang,Cerita mengenai Abby Abadi tak pernah putus-putus.Terbaru kontrak sebagai duta tudung telah dibatalkan.Dia sebelum ini menimbulkan rasa tidak puas hati ramai pihak bila menyatakan artis lain takut sertai pembangkang kerana nanti tak dapat cari makan lagi di stesen tv yang di kawal sepenuhnya oleh kerajaan.

Awal pagi tadi, menerusi akaun Twitter beliau, Abby Abadi memberi kenyataan yang kontrak beliau sebagai duta tudung untuk sebuah syarikat telah terbatal secara rasmi.

Sekitar Mei 2012 yang lalu, Abby Abadi telah di’lantik secara rasmi sebagai duta dan jurucakap untuk produk keluaran Al-Humaira Contemporary selepas beliau bertudung.

Namun menurut kenyataan Abby Abadi, pemilik syarikat itu tidak senang dengan maklum balas orang ramai tentang Abby Abadi yang terlibat dalam parti pembangkang.

“Saya terkilan. Saya berniaga. Penglibatan kakak dalam politik sedikit sebanyak memberikan kesan kepada perniagaan saya,” tulis Abby Abadi yang di’dakwa sebagai kenyataan Hani Elia pemilik Al-Humaira Contemporary.

Pagi tadi, akaun Twitter Hani Elia masih boleh di’akses namun sekarang ia’nya sudah private mungkin tidak mahu di’ganggu ‘tentera’ Abby Abadi yang tidak berpuas hati.

Abby Abadi seterusnya menulis yang kontrak beliau bersama Al-Humaira Contemporary kini sudah pun tamat secara rasmi pada 4 Julai 2012 yang lalu dan yakin dengan rezeki Allah di’kemudian hari.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check