Kurt Tay, Superstar Paling Hensem 2013Previous Article
Gambar Umie Aida Yang Semakin Cun Di InstanbulNext Article
Breaking News
  • Anwar Saman Muhammad Azri RM100 Juta KUALA LUMPUR - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini memfailkan saman fitnah RM100 juta terhadap pemblog Papa Gomo berhubung penyiaran perkataan dan beberapa keping gambar 'intim' yang mengaitkan [...]
  • Blogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh AnwarBlogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh Anwar Kalau nak DSAI saman GOMO satu persatu sampai ke penhujung nyawa pun tak habis. Terlalu banyak artikel fitnah dalam blog GOMO. Ehh jap, [...]
  • Terkini, Membeli-Belah Di Tesco Hanya Dari RumahSebelum ini, kami pernah berkongsi akan mengenai pihak Tesco Malaysia yang akan membolehkan pengguna membeli-belah pelbagai barangan runcit dan harian mereka terus melalui web. Kini nampaknya perkhidmatan tersebut telah pun [...]

Latest Hot

6 Artis Handsome Yang Terjebak Dalam Dunia Gay

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

1. Clay Aiken

Satu bulan setelah mendapatkan anak dari Jaymen Foster, akhirnya Clay Aiken membuat pengakuan yang mengejutkan ramai pihak. Penyanyi ini mengakui bahawa dirinya adalah seorang gay. Dia berbangga dengan statusnya sebagai seorang ayah yang gay.

‘Ini keputusan saya untuk menjadi ayah. Saya tidak berfikir anak ini untuk berbohong atau menyembuyikan status saya. Bukan untuk itu,’ katanya.

Bagi Clay Aiken membuat pengakuan tentang orientasi seksnya yang lebih tertarik dengan lelaki merupakan suatu hal yang berat. Tidak mudah baginya untuk melakukan hal tersebut. Diperlukan persiapan yang matang dan mental yang kuat.

Clay berharap agar pengakuannya itu tidak akan membuatkan peminatnya kecewa. Dia meminta parapeminatnya untuk mengerti dan memahami keputusan tersebut.

‘Saya berusaha untuk tidak membohongi sesiapapun. Saya tidak mau mereka membenci saya,’ ucapnya.

2. Mark ‘Westlife’ Feehily

Mark Feehily membuat jutaan remaja perempuan patah hati ketika dia mengumumkan dirinya adalah seorang gay. Kebanyakan peminat salah satu anggota boyband Westlife itu kecewa saat Mark membuat pengakuan tersebut.

‘Saya gay dan saya bangga akan itu. Saya ingin semua orang tahu tentang kebenaran kecenderungan seks saya yang menyukai lelaki,’ katanya.

‘Saya tak peduli dengan reaksi orang tentang saya kerana saya bangga dengan diri saya,’ ucapnya.
Mark mengaku rakan-rakann dan keluarganya menghormati keputusan tersebut. Dia juga bahagia dengan pilihan hidup yang dijalaninya itu.

‘Saya ingin mengatakan saya bahagia. Saya memiliki kekasih yang membuat saya boleh tertawa. Tidak ada orang yang ingin bersendirian di dunia ini,’ ucapnya.


3. Ricky Martin

Setelah lama menghindar dan menyembunyikan soal statusnya, akhirnya Ricky Martin memberanikan diri untuk membuat pengakuan bahawa dirinya adalah seorang gay.

Ricky mengakui hal tersebut melalui blog peribadinya. Dia mengungkapkan bahawa ini adalah waktu yang tepat untuk membuat pengakuan terhadap rahsia yang selama ini dipendamnya. Dia berasa bahagia dan lega setelah melakukan pengakuan tersebut.
‘Saya gay dan saya bangga,’ ujarnya.

Ricky juga meminta kepada para peminatnya untuk tetap mencintai dan menerima hasil karyanya. Dan keinginan Ricky itu mendapat respon yang baik dari para peminat setianya.

4. Adam Lambert

Sejak Adam Lambert menyertai pertandingan nyanyian American Idol 2009, banyak pihak yang telah menduga bahawa dia adalah seorang gay. Tetapi, Adam selalu berusaha menutupinya dan mengelak apabila perkara itu dibangkitkan.

Namun menjelang acara final American Idol, foto-foto Adam yang sedang bermesraan dan berciuman panas dengan seorang lelaki beredar luas di internet.

Setelah acara final American Idol selesai, tidak lama selepas itu, lelaki yang gemar berfeyen pelik ini membuat pengakuan di majalah Rolling Stone. Adam menjadi cover di majalah tersebut dan mengakui dirinya adalah gay.

‘Saya gay dan saya sangat selesa dengan hal itu,’ kata Adam terus terang.
Adam yakin pengakuannya itu tidak akan membuat orang ramai terkejut. Dia merasakan sudah masatnya untuk dia membuka kehidupan peribadinya yang lebih tertarik pada kaum lelaki.

5. George Michael

Penyanyi yang satu ini memiliki wajah yang tampan dan juga digilai banyak wanita. Sayangnya, dia tidak tertarik untuk menjalin hubungan dengan wanita kerana dia adalah seorang gay.

George Michael secara terus terang mendedahkan dirinya adalah seorang gay ketika wawancaranya dengan media pada tahun 2007. Ujar Michael, selama ini dia menutupi jati dirinya itu kerana dia sangat risau ibunya akan sedih jika mengetahui dia adalah pencinta sesama jenis.

Setelah mengumpulkan keberanian akhirnya penyanyi berasal dari UK ini mengungkapkan bila dirinya adalah gay. Dalam wawancaranya dengan CNN, George mengakui dirinya tidak ada sebarang masalah dengan penilaian serong orang ramai terhadap pengakuan tersebut.

6.Stephen Gately

Salah satu anggota kumpulan Boyzone ini membuat pengakuan yang mengejutkan ramai pihak pada tahun 1999 yang lalu. Stephen mengakui dirinya adalah gay dan sedang jatuh cinta dengan lelaki. Dalam wawancara itu, Stephen mengakui sedang menjalin hubungan dengan sesama anggota boyband, Eloy de Jong, boyband berasal dari Belanda, Caught in the Act.

Stephen mengakui menjalin hubungan dengan Eloy sejak tahun 1998. Dia sangat bahagia dengan hubungan cinta tersebut.


Hubungan Stephen dengan Eloy tak berjalan lancar. Pasangan ini berpisah pada Januari 2002. Setelah itu, pemilik nama Stephen Patrick David Gately ini membina cinta dengan Andrew Cowles, lelaki yang berkerjaya sebagai usahawan internet.

Pasangan ini mengikat cinta mereka dengan ikatan perkahwinan di Las Vegas pada tahun 2003. Andrew setia mendampingi penyanyi itu sehingga ke akhir hayatnya.
source

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check