Apabila Budak Bawah Umur Skodeng LelakiPrevious Article
Fesyen Awek Ni Bertudung Jadi Kemarahan RamaiNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

4 Selebriti Paling Dibenci,Kenapa?

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Jika selebriti mempunyai kelakuan terpuji, ramai orang akan menyukai dan akan memberi gelaran, misalnya, American Sweetheart. Itulah yang terjadi pada Julia roberts atau Reese Witherspoon. Namun, tak semua selebriti imej positif di mata orang awam. Laman Entertainment Weekly menyenaraikan selebriti yang paling dibenci, entah kerana sifat atau aspek lain. Ini nama-nama mereka:

1. Paris Hilton

Dunia hiburan masih tak habis fikir: kenapa ada seorang bintang yang hanya bergantung kepada sedikit bakat, boleh dikatakan tidak punya sama sekali, tapi boleh meraih kejayaan di tangan media?! Ia menarik perhatian kerana perilaku sensasionalnya. Hilton adalah salah satu selebriti yang paling dibenci, ditambah dengan cap playgirl dan hanya bergantung nama besar keluarga Hilton.

2. Lindsay Lohan

Lohan memulakan karier sebagai artis cilik yang berjaya dan akan diramalkan menjadi bintang Hollywood besar dan akan cemerlang. Namun, kelakuannya menghancurkan dirinya sendiri, seperti suka berpesta dan bermabuk-mabukan. Lohan pernah masuk penjara selama satu jam kerana memandu dalam keadaan mabuk dan juga masuk pusat pemulihan kerana ketagihan alkohol. Berita yang berhembus, kewangan Lohan mulai berkurangan kerana terdedah kepada kebiasaan buruknya dan bayaran pemulihan.

3. Spencer Pratt dan Heidi Montag

Kedua-dua bintang yang sudah menjadi pasangan suami isteri ini terkenal setelah membintangi reality show MTV The Hills, bersama Lauren Conrad. Orang awam membencinya kerana tingkah laku mereka sangat membosankan, seperti mengumbar cerita tentang keperawanan, payudara palsu, dan kehamilan. Kelakuan mereka yang tak santun juga membuat mereka kian dibenci.

4. Perez Hilton

Mungkin tak banyak dari anda yang tahu siapa Perez Hilton. Ia adalah seorang blogger terkenal di Hollywood dengan perwatakan yang kasar terhadap para selebriti. Perez adalah seorang gay dan hal itu diakuinya secara terang-terangan kepada media.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check