Gambar Hot Neelofa Tanpa Seurat BenangPrevious Article
Muka Dan Badan Hancur Di UbahsuaiNext Article
Breaking News
  • Pengganas Kiram Dakwa Dia DiupahPengganas Kiram Dakwa Dia Diupah  TAWAU - Seorang daripada tertuduh yang didakwa menjadi anggota pengganas yang menceroboh Sabah hari ini memberitahu Mahkamah Tinggi di sini bahawa dia disuruh dan diupah oleh [...]
  • Video Al-Jazeera Bongkar Penyelewengan Taib Mahmud Dan KeluargaVideo Al-Jazeera Bongkar Penyelewengan Taib Mahmud Dan Keluarga KUALA LUMPUR: Kumpulan aktivis antarabangsa hari ini menunjukkan bukti video yang didakwa sebagai penyelewengan tanah di Sarawak melibatkan Ketua Menteri Tan Sri Abdul [...]
  • Sultan Sulu Terima Dana RM50,000 Dari Setiap Datuk Di MalaysiaSultan Sulu Terima Dana RM50,000 Dari Setiap Datuk Di Malaysia ? IPOH – Pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM) didesak supaya menyiasat semua warganegara Malaysia yang menerima pingat kebesaran daripada Kesultanan Sulu [...]

Latest Hot

100 Plus Umumkan Tiada Kaitan Dengan Najib,Takut Diboikot

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article


Pasti ada yang tertanya-tanya kenapa agaknya pihak pengeluar minuman isotonik 100 Plus menyiarkan kenyataan di atas dalam FB mereka.

Mereka menjelaskan bahawa gambar Najib yang terpapar di bekas minuman yang dikeluarkan mereka hanyalah sticker yang telah dicetak untuk Najib ketika beliau melawat gerai 100 Plus semasa himpunan belia yang lalu.

Maknanya mereka tidak mencetak gambar Najib di bekas minuman yang dikeluarkan mereka oleh itu kalau korang tak tergamak atau tak lalu nak minum 100 Plus yang ada gambar Najib tu.. korang boleh koyak begitu saja..

Sebab mereka keluarkan kenyataan itu ialah setelah tersebarnya gambar bekas minuman 100 Plus yang memaparkan gambar Najib pihak mereka telah menerima kritikan pedas daripada rakyat Malaysia dari segenap lapisan kaum.

Dan ada kemungkinan produk mereka akan diboikot .. jadi kerana khuatir produk mereka menjadi mangsa boikot oleh rakyat Malaysia yang bencikan Najib terpaksalah mereka keluarkan kenyataan seperti di atas itu..


Akibat Letak Gambar Najib.. Minuman 100 Plus Bakal Di Boikot

Terbaru, minuman isotonik yang popular di Malaysia telah menerima kritikan pedas daripada rakyat Malaysia dari segenap lapisan apabila memaparkan wajah PM Malaysia, Najib Tun Razak di tin minuman mereka.

Demikian hebatnya gambaran kebencian rakyat Malaysia terhadap Najib kini. Belum pernah berlaku dan menimpa PM-PM sebelum ini tetapi berlaku kepada Najib.

Minuman isotonik 100 Plus telah diperkenalkan di Malaysia pada 1983 oleh sebuah anak syarikat Fraser & Neave (F&N).

Belum dapat dipastikan mengenai gambar Najib di tin minuman tersebut samada dilakukan secara sukarela oleh pihak pengurusan 100 Plus, atau mendapat arahan dari pihak tertentu atau menerima kontrak tertentu bagi tujuan menaikkan imej Najib.

Walau apa sekalipun jawapannya, yang pasti rakyat sudah mempersoalkan langkah tersebut dan bertindak untuk memboikot minuman 100 Plus.

Ia juga BUKTI NYATA: apa saja yang ada gambar atau nama Najib, ia ditolak rakyat.

Dan ia pengajaran besar buat semua pengeluar barangan keperluan rakyat. Itulah akibat mengharamjadahkan rakyat sendiri…. – Addin
sumber

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check