Info Pangkalan Tentera Udara Malaysia Terapung Di PulauPrevious Article
Terkini,Anwar Ke Turki Kerana Lelaki Dalam Video Buat Laporan PolisNext Article
Breaking News
  • Papa Gomo Seorang Bekas Banduan Yang Juga Pengundi HantuPapa Gomo Seorang Bekas Banduan Yang Juga Pengundi Hantu PETALING JAYA: Parti Keadilan Rakyat (PKR) menyifatkan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai seorang yang "mesra" dan "peramah" dengan semua orang. Pengarah [...]
  • Pengganas Wanita Kiram Tawan Penduduk LAHAD DATU - Seorang penduduk Kampung Tanjung Batu dekat sini melalui saat genting dan menakutkan selama 28 jam apabila dijadikan tebusan selepas rumahnya ditawan 22 pengganas Sulu termasuk dua wanita [...]
  • Tolong Tukar Pengganas Sulu Kepada Pengganas KiramTolong Tukar Pengganas Sulu Kepada Pengganas Kiram PASIR GUDANG – Persatuan Suluk Bersatu Sabah (PSBS) menggesa kerajaan dan media tempatan menukar panggilan pengganas Sulu kepada pengganas Kiram.Pemangku Presidennya, Faizal Sisar berkata, [...]

Latest Hot

Kisah Imam Besar Mekah Menangis Hingga Program Dibatalkan

Article   3 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Kisah Imam Besar Mekah Menangis Hingga Program Dibatalkan
Imam Besar Mekah, Sheikh Ahmad Sudais dijemput ke salah satu stesen Radio di negara beliau, untuk ditemuramah serta membincangkan hal-hal yang berkaitan agama di stesen radio berkenaan, terdapat beberapa sesi temubual dan soal jawab. Tidak ketinggalan juga sesi untuk para pendengar radio untuk menelefon dan bertanyakan soalan kepada Imam Besar Mekah itu.
Ketika tengah rancak berkumandang di udara, Pihak stesen radio menerima panggilan telefon daripada seorang pendengar radio :


Pendengar : Assalamualaikum, izinkan saya bertanya soalan?

Sheikh Sudais : Aiwah (silakan), teruskan.


Pendengar : Saya ingin bertanyakan mengenai tafsir mimpi.

Sheikh Sudais: Maaf, saya kurang arif berkenaan ilmu tafsiran mimpi tetapi silakan bertanya, mungkin saya boleh bantu dengan beberapa hadis sahih mengenai mimpi seperti mimpinya nabi Yusuf atau juga ada hadis lain, atau mungkin juga saya bertanyakan kepada kenalan saya yang lebih memahami.


Pendengar : Saya bermimpikan seseorang yang dalam keadaan bogel mengelilingi (tawaf) Kaabah tanpa perasaan mal , apakah maksudnya Sheikh?

Sheikh Sudais: Masyaallah.. masyaallah, yang ini saya tahu, Orang itu akan diampunkan segala dosanya oleh ALLAH, Umpama bayi yang baru lahir.


Pendengar: Bolehkah saya memberi khabar gembira ini kepada beliau?

Sheikh Sudais: Sudah menjadi kewajipan bagi tuan untuk memberikan khabar gembira ini kepada beliau.


Pendengar : Lelaki itu adalah Tuan Sheikh sendiri.

Sheikh Sudais terkejut dan teresak-esak menangis sehinggakan program itu terpaksa dibatalkan dan dihentikan kerana esakan tuan sheikh.
source

Comments

Tak Lupa Komen

Article   3 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check